Πολιτική Αλλαγών – Επιστροφών

Για κάθε ζήτημα υποστήριξης που αφορά τις αγορές σας, τροποποίησης ή ακύρωσης παραγγελίας, αλλαγής, αντικατάστασης ή επιστροφής προϊόντων αλλά και για κάθε σχετική ερώτηση, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας “Olive Benefits” τηλεφωνικά στο +302273030464 ή ηλεκτρονικά στο e-mail: samosolivebenefits@gmail.com.

Αλλαγή παραγγελίας
Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τροποποιήσουμε παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.olivebenefits.com.gr . Ωστόσο μπορείτε να ακυρώσετε και να δημιουργήσετε μια νέα παραγγελία, χωρίς καμία επιβάρυνση, εντός μίας ώρας από την καταχώρησή της. Η παραπάνω αλλαγή προϋποθέτει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302273030464 ή μέσω email στο : samosolivebenefits@gmail.com , οπότε θα ενημερωθείτε για το τυχόν κόστος αλλαγής και την ανάλογη διαδικασία.

Ακύρωση Παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας μας στο +302273030464 ή μέσω e-mail στο : samosolivebenefits@gmail.com εντός μίας ώρας από την καταχώρησή της, οπότε και θα ενημερωθείτε σχετικά με τις επιλογές που έχετε ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεται η παραγγελία σας.

Αλλαγές Προϊόντων
Μπορείτε να αλλάξετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.olivebenefits.com.gr , εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Μετά το πέρας των 14 ημερών οποιαδήποτε αίτημα αλλαγής δεν γίνεται αποδεκτό.

Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν είτε διαδικτυακά είτε στο φυσικό μας κατάστημα υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει παραβιασθεί η αρχική τους συσκευασία και αφού διαπιστωθεί ότι τα προϊόντα είναι σε άρτια κατάσταση χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (ασφαλείας). Εφόσον πληρούνται οι ως άνω προϋποθέσεις, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα προς αντικατάσταση αποκλειστικά και μόνο με εταιρείες ταχυμεταφορών (courier), χρησιμοποιώντας την αρχική τους συσκευασία και εσωκλείοντας την απόδειξη λιανικής στην εξής διεύθυνση: «Olive Benefits>>,Γοργύρας 25 Νέο Καρλόβασι, 83200, Σάμο». Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Εξαίρεση αποτελούν τα ελαττωματικά προϊόντα ή τυχόν λάθη σε παραγγελίες με υπαιτιότητα της εταιρείας.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Λάβετε υπόψη σας ότι θα χρειαστούμε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής τους προκειμένου να ελέγξουμε εάν τα προϊόντα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις επιστροφής προς αντικατάσταση. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τα προϊόντα δεν αντικαθίσταται και κατόπιν ενημέρωσης επιστρέφονται με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στα προϊόντα προσφοράς γίνονται δεκτές οι αλλαγές μόνο σε περίπτωση αντικατάστασης ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους παραγγελίας που οφείλεται σε υπαιτιότητα της εταιρείας.

Σε περίπτωση διαδικτυακής αλλαγής η νέα σας παραγγελία θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Εναλλακτικά, έχετε τη δυνατότητα να μας ζητήσετε την πίστωση του λογαριασμού σας με το ποσό της επιστρεπτέας αξίας για μελλοντική χρήση εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού επιστροφής.

Επιστροφές προϊόντων
Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.olivebenefits.com.gr εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Το δικαίωμα επιστροφής ισχύει μόνο και εάν εφόσον μας κάνετε γνωστό το αίτημά σας εκ των προτέρων τηλεφωνικά στο +302273030464 ή αποστέλλοντας email στο samosolivebenefits@gmail.com πριν τη λήξη της προθεσμίας του δικαιώματος επιστροφής. Δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές εάν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία. Παράλληλα με την υποβολή του αιτήματος δεσμεύεστε και συμφωνείτε ότι:

Οφείλετε να αποστείλετε τα προϊόντα χωρίς να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η αρχική τους συσκευασία, σε άρτια κατάσταση και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (ασφάλειες), εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Εφόσον πληρούνται οι ως άνω προϋποθέσεις, οφείλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα αποκλειστικά και μόνο με εταιρείες ταχυμεταφορών (courier), χρησιμοποιώντας την αρχική τους συσκευασία και εσωκλείοντας την απόδειξη λιανικής στην εξής διεύθυνση: «Olive Benefits>>,Γοργύρας 25 Νέο Καρλόβασι, 83200, Σάμο». Το κόστος των μεταφορικών (της αρχικής αποστολής συμπεριλαμβανομένων και της επιστροφής) επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Δικαιούμαστε να εκτελέσουμε την επιστροφή των χρημάτων με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εφόσον λάβουμε πίσω τα προϊόντα και επιβεβαιώσουμε ότι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις πολιτικής επιστροφών. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον πελάτη και χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση της εταιρείας απέναντί του.

Ελαττωματικά προϊόντα
Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο από την εταιρεία μας πριν την αποστολή τους και συσκευάζονται αναλόγως. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα κατά την παραλαβή τους, επικοινωνήστε άμεσα (την ίδια ημέρα) με την εταιρεία μας, αποστέλλοντας email στο samosolivebenefits@gmail.com επισυνάπτοντας φωτογραφία του προϊόντος στην κατάσταση που το παραλάβατε.

Αν διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν ή λάθος στο περιεχόμενο της παραγγελίας που οφείλεται σε υπαιτιότητα της εταιρίας, αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής, εφόσον επιστρέψετε το εμπόρευμα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που θα σας υποδείξουμε, χρησιμοποιώντας την αρχική του συσκευασία και εσωκλείοντας την απόδειξη λιανικής στην εξής διεύθυνση: «Olive Benefits>>,Γοργύρας 25 Νέο Καρλόβασι, 83200, Σάμο».

Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται και σας επιστρέφεται και πάλι με έξοδα της εταιρείας μας. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση ίδιου προϊόντος, αντικαθίσταται με κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας ή σας επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλλει για την αγορά. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του επιστρεφθέντος προϊόντος. Εάν η πληρωμή σας έχει γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, αντικαταβολής ή τραπεζικής κατάθεσης, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Βασική προϋπόθεση για να δεχθεί η εταιρεία την επιστροφή προϊόντων για αντικατάσταση με υπαιτιότητα δική της, είναι το οποιοδήποτε ελάττωμα του προϊόντος να μην οφείλεται στην κακή χρήση του. Αν διαπιστωθεί ότι η φθορά οφείλεται σε κακή χρήση από τον πελάτη, το προϊόν δεν αντικαθίσταται αλλά επιστρέφεται και τα έξοδα αποστολής στην περίπτωση αυτή επιβαρύνουν τον πελάτη.

Κύριος στόχος μας, μέσω της λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.olivebenefits.com.gr , είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας ασφαλείς συναλλαγές για αγορές ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτει πολυετή πείρα και βρίσκεται δίπλα σας με σεβασμό και σωστή ενημέρωση, πριν αλλά και μετά την παραλαβή των παραγγελιών σας, προκειμένου να λύσει οποιαδήποτε απορία ή τυχόν προβληματισμό σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά (Δευτέρα – Σάββατο 09:00 – 14:00) τηλεφωνικά στο +302273030464 ή με αποστολή e-mail στο samosolivebenefits@gmail.com.

Καλάθι αγορών
el